+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
Menu
 • TN MACPoly 1729

  Wypall L10 ролна

 • 6691 rol

  Scott Max ролна

 • 06697000_UN594x432

  Ролна 100% целулоза

 • 06697000_UN594x432

  Ролна за апарат на централно извлекување

 • 6687-1

  SCOTT® SLIMROLL

 • 6687-1

  Scott XL ролна