+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
Menu
logo minako • компанија која продава и врши услуга на пазарот во РМ и на потрошувачите им е позната од 2003 година.
logo minako • лидер во негување на постоечките вредности, прв во создавање на новости и се разликува од останате.
logo minako • следејки го трендот на современиот начин на живеење и потребата од нега и убавина, ја пронајде совршената формула за потрошувачите кои сакаат да најдат се на едно место.
logo minako • успешно ги препознава и задоволува потребите на современите потрошувачи нудејќи им постојано врвни и иновативни производи.
logo minako • заедно со своите добро познати брендови се неопходен дел од животот на луѓето.
logo minako • компанија во која маркетинг менаџерите со стратегиско позиционирање на производите, успеваат да ги позиционираат во мислите на потрошувачите.
logo minako • комуникацијата ја насочува кон победи со напорна и фер игра.
logo minako • работи тимски и верува во моќта на успешниот тим.
logo minako • сака да креира долгорочни вредности на брендовите и компанијата.
logo minako • знае дека вложените пари на потрошувачите имаат најголема вредност и мора да им се исплатат.
logo minako • посветена компанија за грижа на заедницата и животната средина, поддржува активности и проекти од областа на здравството, спортот, образованието, уметноста и културата.
logo minako • добитник на награди и признанија, кои имаат посебно значење во компаниското портфолио.
ПРОДАЖБАТА ЗА logo minako Е БИЗНИС НА ЕМОЦИИ!!!!!