+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
6341

KIMCARE антисептик пена

KIMCARE антисептик пена

  • Kimberly Clark Professional
  • 1л = 2.500 дози
  • Пакување: 6 cartridge-1
  • Шифра: 6341
SKU: асеп11 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIMCARE антисептик пена”