+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
501

Хартиени Ролни

Хартиени ролни

  • Боја: бела
  • DvoslojnaSymbol
  • Димензии: 80 м Х 50 цм
  • Пакување: 6 rolna
  • Шифра: 2

ce rolni

SKU: мрол14 Category: