+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
07172000_ps200x200

Aquarius диспензер за тоалетна хартија

Aquarius диспензер за тоалетна хартија

  • Kimberly-Clark Professional
  • АБС пластика
  • Боја: црна
  • Шифра: 7172