+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
ZS021-VJ-chrome

Dezinfekcija na wc

Апарат за дезинфекција и освежување на ВЦ школка

  • Шифра: ZS020

Product Description

virtual-janitor-kit_1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dezinfekcija na wc”