+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
780-1

Dispenzer brisaci rolna

Диспензер за бришачи во ролна

  • Colored Edition by Marplast
  • Боја: бела, сина, црна, портокалова, кафева и зелена
  • Шифра: 875

Product Description

Marplast_Advan875_sezione_datitecnici

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dispenzer brisaci rolna”