+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
584 p-1

dispenzer hig kesi

Диспензер за хигиенски кеси

  • Colored edition by Marplast
  • Боја: бела, црна, сина, зелена, портокалова и кафеава
  • Шифра: 662

Product Description

584

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “dispenzer hig kesi”