+389 (0) 2 3296 571 / Факс: +389 (0) 2 3296-573 contact@minako.com.mk
ADVA-1

Dispenzer osvezuvac na prostor

Диспензер за освежувач на простор

  • АБС пластика
  • Боја: бела
  • Шифра: 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dispenzer osvezuvac na prostor”