Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Acidofix-Gel

шифра: j 403 641

Вискозно средство за отстранување бигор и ‘рѓа во санитарии

  • Моќно кисело средство за отстранување тврдокорни наслаги од бигор.
  • Не содржи хлороводородна и фосфорна киселина.
  • За сите кисело отпорни површини и предмети во санитарии.
  • pH=0,5

Литража: 500ml