Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Blutoxol

шифра: j 550 302

Концентрирано алкално средство
за чистење и дезинфекција во прехрамбенa област

  • За сите алкално отпорни површини и работна опрема.
  • Ефикасно против бактерии (вкл. salmonella, listeria), вируси (вкл. Norovirus) и габи.
  • pH = 13

Литража: 1 литар и 5 литри