Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Бришачи WYPALL* L30

Бришачи WYPALL* L30

шифра: 7301

Слоеви: 2
Боја: сина
Состав: 100% рециклажа
Број на листови: 500 листа
Димензии: 38 x 33 cm