Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Carp Acryl

шифра: j 600 110

Средство за чистење и одржување на текстилни подлоги

  • Во текот на шампонирањето настанува пена која активно чисти и ги одржува влакната.
  • За сите обоени и отпорни на влага теписони.
Литража: 10 литри