Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Clar glass

шифра: j 250 501

Средство за чистење стакло

  • Брзо се суши
  • Има пријатен мирис
  • pH= 11
Литража: 1 литар