Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Desinet-compact Concentrate

шифра: j 35 03 54

Концентрирано средство за дезинфекција

  • За сите водоотпорни површини.
  • Ефикасно против грам-позитивни и грам-негативни бактерии (вкл. salmonella и listeria), габи и вируси (вкл. HIV, HBV, HCV).
  • pH = 9.5

Литража: 25ml и 5 литри