Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Дезинфекциона патосница

Дезинфекциона патосница

Прв чекор на хигиена

шифра: Des Mat

  • Гумирана нитрилна подлога
  • 100% влакна од полиамид
  • Дебелина 7 mm
  • Отпорна на хемикалии
  • Се полева со средство за дезинфекција
  • Двокомпонентна
  • Прв степен дезинфекција, втор степен сушење
  • Перење со чиста вода

Димензии: 60 x 90cm ; 90 x 120cm