Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за тоалетна хартија

Диспензер за тоалетна хартија

AQUARIUS*

шифра: 7172

Боја: црна
Материјал: ABS пластика
Димензии: 34,1 x 16,9 x 12,3 cm
Тежина: 0,88 kg
Сигурносен клуч