Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за тоалетна хартија

Диспензер за тоалетна хартија

AQUARIS*

шифра: 6946

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 34,1 x 16,9 x 12,3cm
Тежина: 0,850 kg
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/iso-9001.png