Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

AQUARIUS*

шифра: 7193

Боја: црна
Материјал: ABS пластика
Димензии: 33,8 x 25,3 x 42,8 cm
Тежина: 3,32 kg
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png