Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

шифра: 105016

Материјал: инокс
Димензии: 36,5 × 28 × 10,2 см
Тежина: 2kg
Сигурносен клуч