Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за џамбо ролни

Диспензер за џамбо ролни

шифра: 768

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 37,5 x 30,3 x 44 cm