Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за џамбо ролни

Диспензер за џамбо ролни

Kimberly-Clark Professional

шифра: 6155

Боја: сина
Материјал: високо квалитетен челик
Димензии: 109 x 50 x 74 cm
Тежина: 7,45 kg
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png