Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

AQUARIUS* SLIMROLL*

шифра: 7955

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 32,4 х 29,7 х 19,2 cm
Тежина: 1,62kg
Сигурносен клуч