Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за бришачи

Диспензер за бришачи

Kimberly-Clark Professional

шифра: 8971

Материјал: инокс
Димензии: 34,9 x 23,7 x 11,8 cm
Тежина: 3,760 kg
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png