Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер зa бришачи

Диспензер зa бришачи

Kimberly-Clark Professional Roll Control

шифра: 7928

Боја: црна
Материјал: ABS пластика
Димензии: 30,2 x 26 x 24 cm
Тежина: 2,39 kg
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png