Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за хигиенски кеси

Диспензер за хигиенски кеси

шифра: 130 001

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 98 × 25 × 138 mm