Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за марамици

Диспензер за марамици

Kimberly-Clark Professional*

шифра: 7820

Материјал: ABS пластика хромирана
Димензии: 14,5 x 26,9 x 6 cm
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png