Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за освежувач

Диспензер за освежувач

Aquarius*

шифра: 6994

  • Нов и подобрен дизјан на диспензерот за освежување
  • Компатибилен со преработен асортиман од 5 ралични мириси, овој диспензер помага да се елиминираат непријатните мириси, ја промовира хигиената и ја подобрува уобноста на вашите корисници со позитивно искуство од вашиот простор.
Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 21,2 x 12,5 x 8,7cm
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/iso-9001.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png