Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за прекривки

Диспензер за прекривки

Kimberly-Clark Professional

шифра: 6957

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 33,2 x 44 x 7,7cm
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-dec.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/eurasian-product-compliance-cer.png