Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за течен сапун

Диспензер за течен сапун

Minako

шифра: 6

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 13,5 x 15,5 x 22 cm
Сигурносен клуч