Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за течен сапун

Диспензер за течен сапун

шифра: 6964

Материјал: ABS пластика
Боја: сива со метален сјај
Димензии: 23,1 x 10,7 x 11,5 cm
Сигурносен клуч