Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за течен сапун

Диспензер за течен сапун

шифра: 110 550

Материјал: ABS поликарбонат
Димензии: 5,5 x 8 x 16 cm
Литража: 0,3 lt