Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за течен сапун во пена

Диспензер за течен сапун во пена

шифра: 104030

Материјал: инокс
Димензии: 10 x 11 x 32 cm
Тежина: 0,9 kg
Сигурносен клуч