Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за течен сапун

Диспензер за течен сапун

Aquarius*

шифра: 6948

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 23,5 x 11,6 x 11,4 cm
Сигурносен клуч
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/safer-workplace.png