Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за  тоалетна хартија

Диспензер за тоалетна хартија

шифра: 105029

Материјал: инокс
Димензии: 27 × 13,3 × 12 cm
Тежина: 1,4 kg
Сигурносен клуч