Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Диспензер за  тоалетна хартија

Диспензер за тоалетна хартија

шифра: 4

Боја: бела
Материјал: ABS пластика
Димензии: 32,5 x 31 x 13 cm
Сигурносен клуч