Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

DIWA-Basic

шифра: j 567 121

Teчно алкално средство за машинско миење садови со автоматско дозирање

  • Брзо и ефикасно отстранува наслаги од храна како и дамки од кафе и чај.
  • Ефикасен со сите нивоа на тврдина на водата.
  • Превентивно делува против создавање бигор.
  • Еколошки безбеден бидејќи не содржи хлор и фосфати.
  • pH = 13,5
Литража: 20 литри