Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Еcona Concentrate

шифра: j 251 702

Еколошко универзално средство

  • Идеално за секојдневно чистење.
  • Високи перформанси со мала концентрација.
  • Брзо се суши и не остава траги.
  • За сите водоотпорни подови, површини и предмети .
  • pH = 9
Литража: 1 литар и 10 литри