Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Еloxa prima

шифра: j 500 347

Нега на метал (инокс)

  • Спремно за употреба.
  • За чистење и одржување на внатрешни метални површини изработени од не ‘рѓосувачки челик, алуминиум или анодизиран алуминиум.
  • Остава заштитен слој кој се задржува подолг временски период.
Литража: 750ml