Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Grasset plus

шифра: j 552 001

Aлкално средство за отстранување маснотии

  • Отстранува маснотии, масла и протеини од растително и животинско потекло
  • За сите алкално отпорни површини како  подови, sидови и работни површини во кујни, прехрамбени индустрии, кланици и месарници, млекари, пекари и сл.
  • pH = 11
Литража: 1 литар и 5 литри