Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Хотелски папучи LUXURY chiusa

Хотелски папучи LUXURY chiusa

шифра: 5552

Исклучително меки и удобни памучни папучи наменети за гости  во хотели, сауни, SPA центири, козметички салони.

Горниот површински слој е направен од мек фротир, средниот слој е пенест со дебелина од  1,5 mm и третиот трослоен слој е направен од водооторна EVA гума  со 4 mm  дебелина.    

Универзална големина.

                      

                             

                     

Боја: бела
Материјал: мек фротир
Број на пакети: 100 пара