Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Индустриска четка PBT

Индустриска четка PBT

шифра: GI1001A, GI1006A

Идеални за одржување хигиена на подови и sидови во прехрамбена индустрја и ги исполнуваат барањата во согласност со правилата по HACCP.

Влакната ги задржуваат своите карактеристики на температура од -20°C дo +130°C и затоа се погодни за одржување хигиена во ладилници.

Боја: Сина
Материјал: Полиестер
Димензии: 30 cm ; 45 cm