Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Капи

Капи

шифра: 050061

Лесни, меки и еластични.

Универзална големина.

Наменети за работници и посетители во окружување кое бара строги хигиенски услови.

Не содржи латекс.

Боја: бела
Материјал: неткаен полипропилен
Број на пакети: 10 x 100 ком.