Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории

Kiehl-Parketto-clean Concentrate

шифра: j 221 802

Eколошко средство за чистење на

дрвени подови и ламинат

  • Ги негува и штити дрвените површини
  • За сите дрвени површини како паркет, ламинат и мебел од дрво.
  • pН = 9
Литража: 1 литар