Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Kоличка- ALPHA HOTEL

Kоличка- ALPHA HOTEL

шифра: 0500HA5301U06

  • Дел за чиста постелнина
  • Дел за валкана постелнина
  • Дел за средства за чистење
  • Дел за опрема за чистење

Материјал: полипропилен кополимер
Димензии: 177 x 58 x 107 cm
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/plastic.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/05/green.png