Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Kорпа за бришачи

Kорпа за бришачи

шифра: A741

Боја: црна
Материјал: ABS пластика
Димензии: 49 x 22 x 33 cm
Литража: 23 lt