Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
ЈОBBY – пластично лoпатче со капак

ЈОBBY – пластично лoпатче со капак

шифра: 000010104B

Алуминиумска дршка и ергономска рачка.