Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Марамици- KLEENEX®

Марамици- KLEENEX®

шифра: 8825

Слоеви: 3
Боја: бела
Број на хартии: 56
Состав: 90% целулоза, 10% рециклажа
Број на пакети: 12 ком
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/fsc.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png