Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Марамици- KLEENEX®

Марамици- KLEENEX®

шифра: 8834

Слоеви: 2
Боја: бела
Број на хартии: 88 листа
Состав: 100% целулоза
Број на пакети: 12 ком
http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/fsc.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/healthy.png http://minako.com.mk/wp-content/uploads/2020/04/iso-9001.png