Категории

Опрема за чистење

Крпи

Еднократни производи

Сушачи за раце

Корпи и четки

Патосници

Пепелници

Хотелска опрема

Категории
Микрофибер моп – PULI-SCRUB

Микрофибер моп – PULI-SCRUB

шифра: PN03011, PN03021

Лесно ја отстранува нечистотијата и има висок степен на апсорпција.

До 400 перења на max 60˚С со детергент, и max 90˚ само со вода.

Боја: сина
Материјал: 70% полиестер, 30% полипропилен
Димензии: 40 cm ; 60 cm